Graag helpen wij u met het ontwerpen van uw droomtuin. Een ontwerp dat echt past bij uw wensen, uw pand, en uw leefstijl.

Voor particulieren en bedrijven

Stap 1.

Consultatie

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek en om op locatie te kijken om zo een goed beeld te krijgen van uw ideeën en wensen.

Stap 2.

Concept ontwerp

Naar aanleiding van ons eerste gesprek maken wij een concept ontwerp. Dit is geen schets maar een gedetailleerd en uitgewerkt tuininrichtingsplan. Wij hebben een inschatting gemaakt van de kosten voor het aanleggen of renoveren van de tuin.

Stap 3.

Eventuele revisie

Aan de hand van uw opmerkingen en aanvullingen wordt het tuinontwerp, in overleg met u, aangepast. Dit kan ook meerdere keren zijn, het plan moet uiteindelijk helemaal aan uw wensen voldoen. In het definitieve ontwerp zijn ook een gespecificeerde kosten inschatting, planning, beplantingsplan en een eventueel beregeningsplan meegenomen.

Stap 4.

Beginnen

Wij gaan beginnen aan het tuinontwerp waar u helemaal tevreden mee bent! De planning wordt samen besproken: wanneer starten we? Hoe lang gaat het duren? Wie zullen er aanwezig zijn? Via een speciale kaart worden de omwonenden ingelicht. Tijdens de tuinaanleg is er regelmatig contact om de voortgang te bespreken.

Stap 5.

Oplevering

Wij leveren pas op als u helemaal tevreden bent. Om u te helpen met het tuinonderhoud, bieden wij u na oplevering vrijblijvend een onderhoudsvoorstel aan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen doen?

Stel ons gerust een vraag

Tuinonderhoud